Základy

17 vecí, ktoré pochopíte, len ak jazdíte na bicykli, ktorý má fixný prevod

Všimli ste si niekedy, že nikto nechápe, prečo jazdíte na bicykli, ktorý má fixný prevod? Nebojte sa, nie ste sami. Všetci cyklisti s pevnou prevodovkou chápeme. Ak sa nad tým zamyslíte, na našej vášni pre tento typ cyklistiky je niečo úplne jedinečné, čo sa ostatným cyklistom nezdá normálne. Od súboja Dávida a Goliáša proti strmým cestám a preplietaniu sa premávkou až po sebestačnosť pri opravovaní akýchkoľvek mechanických problémov vlastnými silami, pevný prevod je jedinečný.

17, najmä podľa Zacha Gallarda, slávneho amerického youtubera, ktorý jazdí na bicykli, ktorý má fixný prevod. Zach je tiež skúsený cyklista s pevnou prevodovkou, vie o čom hovorí a natočil video o tých zvláštnostiach, ktoré nás odlišujú. Nižšie si môžete pozrieť dokonalého video sprievodcu na pochopenie 17 vecí, ktorým porozumejú len cyklisti s pevným prevodom. Použité diely, absolútne ignorovanie hmotnosti komponentov, používanie popruhov… Prepáčte, už žiadne spoilery, koľko z týchto 17 vecí robíte? Video je v angličtine, ale môžete pridať titulky.

Ak sa vám bicykel Santafix Raval,ktorý ma fixný prevod zapáčil, tak si môžete pozrieť našu ponuku týchto bicyklov na našom eshope. https://www.fixka.com

Zdroj: https://www.santafixie.co.uk

KOŠÍK 0

RECENTLY VIEWED 0

MÔJ ÚČET
Wishlist

Login

Create an account

Vaše osobné údaje budú použité na zjednodušenie používania tejto webovej stránky, na správu prihlasovania do vášho účtu a na iné účely opísané v dokumente pravidlá ochrany súkromia.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.